úterý 16. dubna 2024 Irena

VIDEO: Muž v šatnách olomoucké posilovny poškodil zámky čtyř skřínek a odnesl si tři peněženky

Olomoučtí policisté se obracejí na veřejnost s prosbou o pomoc při identifikaci muže, který se na konci listopadu loňského roku vloupal do šaten jedné z olomouckých posiloven.

Ke vloupání došlo 26. listopadu odpoledne. Neznámý pachatel, který je dobře vidět na záznamu z kamery, poškodil visací zámky na čtyřech skřínkách v šatnách. 

„Ze tří z nich odcizil peněženky, čtvrtou pouze prohledal, ale nic z ní nevzal.  Ve všech peněženkách byly osobní doklady a peníze, ve dvou i platební karty. Při vloupání došlo i k odcizení 4 visacích zámků, kterými byly skříňky uzamčeny. Celková škoda odcizením a poškozením byla předběžně odhadnuta na 5 800 korun," řekla mluvčí policie Irena Urbánková.

Muži teď hrozí, v případě prokázání viny, trest odnětí svobody až na dva roky. Muže v posilovně nikdo nezná, nešel ani na žádný trénink.

„Pokud by někdo z občanů muže poznal, nebo by disponoval informacemi, které by mohly pomoci ke zjištění jeho totožnosti, ať prosím, kontaktuje policisty obvodního oddělení Olomouc 1 buď osobně, nebo telefonicky na adrese Sokolská 52, 771 36 Olomouc, na tel. č: 974 766 651, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158," dodala Urbánková.

 

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.