středa 8. května 2024 Statní svátek

Policie hledá řidiče auta, který na Ibsenově ulici srazil chodkyni na přechodu a z místa nehody ujel

Policie hledá řidiče auta, který ve čtvrtek 1. února po čtvrté hodině odpolední srazil na ulici Ibsenova chodkyni na přechodu pro chodce, a z místa nehody ujel.

„Dosud nezjištěný řidič s blíže neustanoveným vozidlem (mělo se jednat o osobní vozidlo tmavě zelené barvy), který jel od ulice Jihoslovanské ke křižovatce s ulicí Schweitzerovou, při odbočování v místě uvedené křižovatky vpravo, směrem ke křižovatce ulic Velkomoravské a Schweitzerovy, měl ohrozit třicetiletou chodkyni, která přecházela po přechodu pro chodce, ve směru od ulice Polské k ulici Velkomoravské před přední částí nezjištěného vozidla, v důsledku čehož došlo ke střetu chodkyně a vozidla. Řidič z místa nehody ujel, aniž by učinil opatření daná mu zákonem. Chodkyně byla při nehodě zraněna," řekla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Policie nyní žádá občany a především pak svědky nehody, aby se se svými informacemi obrátili na linku 158 nebo osobně či telefonicky kontaktovat policisty Dopravního inspektorátu Olomouc, Třída Kosmonautů 189/10 v Olomouci, na tel. 974 766 251 nebo 974 766 576.

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.