sobota 20. dubna 2024 Marcela

VIDEO: Muž ukradl na krytém bazénu peněženku, mobil a klíče od auta, s kterým pak z parkoviště odjel

Policisté v těchto dnech řeší případ krádeže, ke které došlo 27. ledna na krytém bazénu v Přerově. Neznámý muž vnikl do střínky jednoho z návštěvníků, odcizil peněženku, mobilní telefon a také klíče od auta. S tím pak z parkoviště odjel.

Pachatel vnikl do skřínky v prostorách pánských šaten, kde ze skřínky ukradl peněženku s doklady, platební kartou a 2 500 korunami, dále mobilní telefon, svatek klíčů a také klíče od vozidla Škoda Roomster. Na parkovišti poté auto našel a ukradl ho. Škoda se vyšplhala na 125 tisíc korun.

„Z uvedeného dne jsme zajistili záznam z kamerového systému a nyní se obracíme na veřejnost s žádostí o pomoc, při ustanovení osoby, která se v inkriminované době pohybovala v prostoru bazénu. Jedná se o osobu, která by nám mohla pomoci s objasněním případu. Pokud by někdo mohl poskytnout bližší informace k muži, které by vedly k jeho ztotožnění, může nás kontaktovat na telefonním čísle 974 778 701, mobilním telefonu 736 224 441, případně osobně na obvodním oddělení Přerov 2, využít bezplatnou linku 158 nebo email pr.oo.prerov2.podatelna@pcr.cz," řekla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

 

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.