čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Zloděj kradl v obchodní galerii oblečení, zachytila ho kamera. Policie po něm nyní pátrá

Policie pátrá od poloviny ledna po zloději, který v Galerii Přerov v prodejně New Yorker ukradl pánskou bundu. Jeho počítání zachytila bezpečnostní kamera.

Zloděj bundu ukradl 13. ledna před desátou hodinou dopolední. Bunda, kterou ukradl, měla hodnotu 799 korun. Policie šetří celý případ jako přestupek proti majetku.

Policii se muže doposud nepodařilo ztotožnit. I proto se obrací s žádostí o pomoc i na veřejnost.

Od 13. ledna 2018 šetří policisté z přerovského obvodního oddělení případ odcizené pánské bundy, kterou neznámý pachatel ukradl v uvedený den v 9:40 hodin v prodejně New Yorker v Galerii Přerov. Odcizená bunda měla hodnotu 799 Kč. Událost šetříme jako přestupek proti majetku. „K popisu lze uvést, že se jedná o mladého muže ve věku mezi 20 až 25 lety, bílé pleti a krátce střižených vlasů. V době, kdy se v prodejně pohyboval, byl oblečený do tmavých tepláků a strakaté, bílo modré zimní bundy. Dle poznatků by mohl mít vadu řeči a koktat," řekla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Veřejnost se může se svými poznatky obrátit na telefonní číslo 974 778 651, nebo osobně na obvodním oddělení Přerov 1, využít bezplatnou linku 158 nebo email pr.oo.prerov.podatelna@pcr.cz.

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.