středa 24. dubna 2024 Jiří

VIDEO: Zloději vykradli kanceláře firmy, jejich počínání zachytila bezpečnostní kamera

Policie je na stopě dvojici zlodějů, kteří na začátku ledna vykradli prostory kanceláří soukromé firmy ve Velkých Losinách na Šumpersku. Policie nyní zveřejnila kamerové záznamy, které zachycují muže při činu, a prosím veřejnost o pomoc při jejich identifikaci.

Muži si někdy v době od 7. do 8. ledna tohoto roku odnesli z kanceláře elektroniku, příruční pokladnu, fotoaparáty a například elektrocentrálu. Majiteli tak způsobili škodu za 65 tisíc korun.

„Ze zajištěných kamerových záznamů je patrné, že se na krádeži podíleli hned dva pachatelé. Jeden hlídkoval před objektem a druhý poté, co se vloupal do vnitřních prostor firmy, bral téměř vše, co mu přišlo pod ruku," řekla policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová.

Hlídkující muž byl oblečen do modrých kalhot a modré zimní bundy s kapucí. Na hlavě měl černého kulicha, na zádech nesl batoh modré barvy.

 

Druhý z pachatelů měl na sobě černou zimní bundu a černé kalhoty, pravděpodobně tepláky, černé sportovní botasky, bílé ponožky a na hlavě černou kšiltovku značky Nike. Přes rameno měl černou příruční tašku s bílým nápisem Reebok. Oba pachatelé byli světlé pleti.

„Obracíme se na veřejnost se žádostí o pomoc při ztotožnění pachatelů zachycených na videozáznamu. Jakoukoliv informaci o těchto osobách policisté přijmou na kterémkoli oddělení Policie ČR, nebo na bezplatné lince 158," dodala na závěr Vybíhalová.

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.