pátek 29. března 2024 Taťána

VIDEO: Muž s ženou ukradli čtyři počítačové hry z olomoucké prodejny

Policie pátrá po muži a ženě v souvislosti s prověřováním krádeže počítačových her v jedné z olomouckých prodejen s elektronikou. Ke krádeži došlo 17. března 2018 kolem páté odpolední.

Muž ve spolupráci s ženou ukradl čtyři volně vystavené počítačové hry. Šlo o dva kusy hry Call of Duty a dva kusy Kingdom Come. Škoda je 5 836 korun.

Muž byl střední postavy, ve věku kolem sedmadvaceti let, vysoký kolem sto osmdesáti centrimetrů s krátkými tmavými vlasy a měl výrazné tetování na krku. Na sobě měl černou bundu a modré jeansy. Žena byla také střední postavy, obdobně vysoká, na pravé tváři měla piercing a na sobě černou bundu a kalhoty, pod bundou bílou mikinu.

„Pokud by někdo z občanů osoby poznal, nebo by disponoval informacemi, které by mohly pomoci ke zjištění jejich totožnosti, ať kontaktuje policisty obvodního oddělení Olomouc 2 buď osobně nebo telefonicky na adrese Heyrovského 2a, 771 36 Olomouc, na telefonním čísle 974 767 651 nebo přes e-mailovou adresu ol.oo.olomouc2.stsl@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158,“ žádá mluvčí policie Irena Urbánková.

Foto PČR

Štítky krádež, počítačové, hry, video, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.