sobota 20. dubna 2024 Marcela

V zahrádkářské kolonii ubil muž bezdomovce ocelovou tyčí. K činu se přiznal na charitě

Ve čtvrtek 22. března v odpoledních či nočních hodinách došlo v zahrádkářské kolonii v Olomouci k vraždě bezdomovce. Muž ho tam ubil železnou tyčí, ke svému činu se přiznal.

K vraždě došlo v zahrádkářské kolonii na Holické ulici v Olomouci. Právě tam došlo k incidentu mezi dvěma muži ve věku 49 let. „Po společném požití většího množství alkoholu jeden z mužů druhého napadl a tloukl ho trubkou. Poté si útočník šel lehnout do obytného přívěsu a usnul. Ráno po probuzení u přívěsu nalezl svého známého bez známek života. Jeho tělo ukryl tak, aby nebylo vidět," řekla policejní mluvčí Irena Urbánková.

V pondělí 26. března vrah potkal svého známého, pracovníka charitativní organizace. Tomu se s celou záležitostí svěřil a požádal ho, aby vše oznámil policii. Poté na místě počkal do příjezdu policistů, kterém se k celé věci přiznal a detailně jim popsal, co se stalo.

„Ve středu byl muž obviněn ze spáchání zvlášť závažného zločinu vražda, za který mu hrozí trest odnětí svobody v délce trvání od 10 do 18 let. Obviněný je stíhán vazebně," dodala Urbánková.

 

Autoři | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.