úterý 23. dubna 2024 Vojtěch

Opilý muž házel z okna paneláku věci na pracovníka, který dole ořezával keře

Olomoučtí strážníci museli ve středu 4. dubna v odpoledních hodinách řešit kuriózní situaci na ulici Schweitzerova v Olomouci. Opilý muž tam totiž házel ze sedmého patra věci na pracovníka, který před panelákem ořezával keře.

Strážníky zavolal přímo pracovník, na kterého věci létaly. „Oznamovatel na místě hlídce sdělil, že zde prováděl ořez keřů a v tom někdo ze sedmého patra vyhodil igelitovou tašku s odřezky větví a následně i koženkový taburet. Igelitová taška spadla na střechu dodávky, kdy došlo k jejímu promáčknutí a taburet spadl na travnatou plochu před domem," popsal situaci mluvčí strážníků Petr Čunderle.

Strážníci si došli pro muže do sedmého patra paneláku, který se ke všemu přiznal. Protože příslušníci Městské policie pojali podezření, že je muž podnapilý, dali mu dýchtnout. Výsledkem bylo 2,68 promile alkoholu v dechu. „Z tohoto důvodu došlo k jeho převezení na protialkoholní a záchytnou stanici k vystřízlivění. Celý incident bude, pro podezření ze spáchání přestupků proti občanskému soužití a proti majetku, oznámen správnímu orgánu k dalšímu řešení," dodal Čunderle.

Autoři | Foto Městská policie Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.