sobota 20. dubna 2024 Marcela

Třiadvacetiletý dealer prodával pervitin, extázi i kokain. Hrozí mu pět let za mřížemi

V minulém týdnu skončil v rukou kriminalistů třiadvacetiletý mladík, kterého měli policisté již delší dobu v hledáčku a byl podezřelý z páchání trestné činnosti související s prodejem drog.

Dealer byl zadržen na ulici Jateční v Přerově bez použití donucovacích prostředků. Nelegální činnosti se nejspíš věnoval od roku 2017 až do doby zadržení. S drogami obchodoval hlavně v Přerově. Pervitin prodával nebo poskytoval zdarma přinejmenším dalším sedmi osobám a v jednom případě prodal za částku 400 korun dvě tablety extáze dvaadvacetiletému mladíkovi.

„Mladý dealer s kriminalisty spolupracoval a dobrovolně vydal omamné a psychotropní látky, které vlastnil. Jednalo se o 8,32 gramu pervitinu, 5,52 gramu extáze, 4,85 gramu marihuany, 0,6 gramu hašiše a 0,12 gramu kokainu,“ vyčetla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Muž je podezřelý ze spáchání trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, za který mu hrozí až pětiletý pobyt za mřížemi. Dřív už mladík byl odsouzen pro trestnou činnost, ta ale nesouvisela s distribucí drog.

Foto PČR

Štítky drogy, dealer, Hranice, Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.