pátek 29. března 2024 Taťána

Policie pátrá po starostovi Rapotína, který v pondělí odjel svým autem neznámo kam

Policisté vyhlásili pátrání po šestašedesátiletém Pavlu Žerníčkovi z Rapotína na Šumpersku. Podle všech informací měl muž v pondělí 9. dubna v odpoledních hodinách odjet z místa trvalého bydliště autem, přičemž o sobě do dnešního dne nepodal nikomu žádnou zprávu. Žerníček je starostou Rapotína.

„Pavel Žerníček je vysoký 172 centimetrů, střední postavy, má modré oči a šedé vlasy. V pondělí 9. dubna měl na sobě oblečeny tmavé rifle, světle modrou košili a černou koženou bundu. Nyní má pohřešovaný muž zdravotní problémy, které vedly k pracovní neschopnosti a byly také překážkou ve vykonávání úřadu starosty v obci Rapotín na Šumpersku," řekla policejní mluvčí Tereza Neubauerová.

Pátrání policisté vyhlásili také po osobním vozidle značky BMW s šedou metalízou a registrační značkou 1M0 6948, kterým Žerníček odjel.

Do současné doby muž o sobě nepodal žádnou zprávu a je nekontaktní.

Policistům by pomohla jakákoliv zpráva nejen o pohybu pohřešovaného muže, ale také jeho osobního vozidla. Samotná informace o osobním vozidle by pak mohla vést k vypátrání pohřešovaného. V případě, že jste hledaného muže, či vozidlo viděli, obraťte se, prosím, na tísňovou linku 158.

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.