pátek 26. dubna 2024 Oto

VIDEO: Útočník zmlátil dva muže na Lafayettově ulici, poznáte ho?

Policie se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po totožnosti neznámého muže v souvislosti s prověřováním případu fyzického napadení dvou mužů na chodníku u parkoviště na ulici Lafayettova v Olomouci.

K napadení došlo v sobotu 17. února 2018 brzy ráno. Muž měl pěstmi napadnout další dva muže, do jednoho z nich i kopal. Po incidentu jeden z napadených zjistil, že mu měly zmizet hodinky za 100 tisíc korun. Policisté případ prověřují pro podezření ze spáchání trestných činů výtržnictví a krádež.

„Policistům se podařilo zajistit kamerové záznamy, na kterých je zachycena skupinka lidí, která prochází parkovištěm. Jedním z nich je i muž podezřelý z napadení dvou mužů. Má na hlavě modrou kšiltovku s bílým čelem, na kterém je červené písmeno „C“,“ popisuje policejní mluvčí Irena Urbánková.

Společně s násilníkem se pohybovala mladá žena s dlouhými blond vlasy a jiní dva muži. Jednoho z nich, který stál opodál, zachytila také kamera. „Tento muž se napadení vůbec neúčastnil. Jak mladá žena, tak i muž by mohli být důležitými svědky, kteří by mohli pomoci při objasnění celé události a zjištění totožnosti podezřelého,“ dodává Urbánková.

Pokud by někdo muže v kšiltovce nebo některého ze svědků poznal nebo by měl k dispozici informace, které by mohly pomoci ke zjištění jejich totožnosti a objasnění celého incidentu, ať prosím, kontaktuje policisty obvodního oddělení Olomouc 1 buď osobně nebo telefonicky na adrese Sokolská 52, 771 36 Olomouc, na telefonu 974 766 651 nebo mailu ol.oo.olomouc1.stsl@pcr.cz,  případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158.

Foto PČR

Štítky napadení, muž, pátrání, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.