pátek 26. dubna 2024 Oto

Policie pátrá po této blondýně. Měla ukrást telefon, který našla v převlékací kabince

Ženě vypadl mobilní telefon Samsung z kapsy, když si zkoušela oblečení v New Yorkeru v Galerii Přerov 10. května dopoledne. Jelikož si toho nevšimla, odešla z prodejny pryč a vše zjistila až po několika minutách. Když se vrátila zpátky do prodejny, kde prohledala kabinku, telefon už na místě nenašla.

Policisté díky kamerovým záznamům zjistili, že telefon pravděpodobně nalezla neznámá mladá žena ve věku mezi patnácti a dvaceti lety. Žena je hubené postavy, asi 175 centimetrů vysoká s vlnitými tmavými vlasy odbarvenými na blond. Na sobě měla tmavou halenku s delšími rukávy a riflové kraťasy, na nohou černé nazouvací tenisky s bílou podrážkou. Přes rameno měla menší černou kabelku.

Mladou ženu doprovázela starší žena ve věku kolem padesáti let s dlouhými černými vlasy sepnutými do culíku. Oblečená byla do bílé haleny s krátkými rukávy, tmavé delší sukně a tmavých sandálů. Přes rameno má přehozenou tmavou větší kabelku s blýskavými cvoky.

„S žádostí o pomoc se obracíme na veřejnost, která by nám mohla pomoci s odhalením totožnosti obou žen a poskytnout informace, za jejichž pomoci by se nám mohlo pomoci případ vyřešit.  Jakýchkoliv informace je možné sdělit osobně na obvodní oddělení Přerov 1, na telefonní číslo 974 778 651, využít bezplatnou linku 158 nebo je možné zaslat email na pr.oo.prerov.podatelna@pcr.cz,“ žádá policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Foto PČR

Štítky pátrání, krádež, telefon, Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.