úterý 7. května 2024 Stanislav

Muž chtěl po sousedovi, ať ztiší televizi. Pak ho zchladil studenou vodou, po které v následné bitce uklouzl

1. července krátce po půl 10 večer vyjížděla hlídka prostějovských strážníků na přijaté oznámení o konfliktu mezi sousedy. Ti se měli napadnout nejen verbálně, ale i fyzicky.

Při zjišťování hlídky, jak celý incident probíhal, vyšlo najevo, že muži se do sebe pustili kvůli příliš hlasité televizi. Dvaašedesátiletý muž, který hlídku zavolal, šel zvonit k sousedům a dožadoval se jejího ztlumení. Situace se postupně vyhrotila natolik, že muž vylil na svého pětadvacetiletého souseda a jeho přítelkyni sklenici s vodou.

Po dalších urážkách došlo na fyzickou potyčku. Starší muž při potyčce uklouzl na vodě, kterou předtím vylil na souseda, načež do něj mladší muž na zemi několikrát kopl.

Po potyčce oba pánové odmítli lékařské ošetření, viditelné zranění podle hlídky neměl ani jeden. Mladší soused strážníkům potvrdil, že uštědřil sousedovi kopance na zemi, ale až potom, co mu on dal pěstí do obličeje.

Svým jednáním jsou pánové podezřelí ze spáchání přestupku proti občanskému soužití. Při projednávání celé záležitosti se k hlídce přihlásil další svědek. Ten uvedl, že sice konflikt neviděl, ale že starší muž je velice problémový nájemník a bezdůvodně vyvolává konflikty a napadá ostatní obyvatele v domě.  Záležitost byla postoupena k dořešení příslušnému správnímu orgánu.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Prostějov, sousedi, hádka, televize

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.