pátek 29. března 2024 Taťána

VIDEO: Policie hledá muže, který v Olomouci ukradl z auta batoh s cennostmi. Zachytila ho kamera

Policie hledá muže, jehož počínání zachytila městská kamera. Na záběrech muž vykrádá osobní auto zaparkované na Nábřeží Přemyslovců, z auta vytáhne batoh, poté nasedne na kolo a ujede. Policie nyní po muži pátrá.

Ke krádeži došlo v pondělí 11. června v odpoledních hodinách. „Zatím neznámý muž vloupal do osobního motorového vozidla Škoda Octavia, zaparkovaného na Nábřeží Přemyslovců v Olomouci a ze zadního sedadla odcizil zde ponechaný batoh s celým obsahem. Poškozená žena v něm měla učebnice a kalkulačku. Vznikla jí škoda za předběžně 5 200 korun. Případ prověřujeme pro podezření ze spáchání trestného činu krádež, na který trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody až na dvě léta," řekla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Pokud by někdo z občanů muže poznal, nebo by disponoval informacemi, které by mohly pomoci ke zjištění jeho totožnosti, ať prosím, kontaktuje policisty obvodního oddělení Olomouc 1 buď osobně, nebo telefonicky na adrese Sokolská 52, 771 36 Olomouc, na tel. č: 974 766 651, email: ol.oo.olomouc1.stsl@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158.

 

Autoři | Foto PČR

Štítky krádež, auto, video, batoh, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.