sobota 20. dubna 2024 Marcela

VIDEO: Seniorka zapomněla v bankomatu pět tisíc. Policie hledá ženu, která na místo přišla později

Policie pátrá po ženě, která může být důležitou svědkyní v souvislosti s prověřováním případu přisvojení si nálezu pěti tisíc korun z bankomatu, které v něm zapomněla jejich majitelka.

„Případ se stal 17. dubna letošního roku kolem desáté dopoledne u jednoho z bankomatů v Olomouci. Osmašedesátiletá paní po provedení požadované transakce odebrala z bankomatu pouze svoji platební kartu a částku 5 tisíc korun v bankomatu zapomněla,“ uvedla policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová a dodala, že oznámení o uvedené události policie přijala až začátkem července letošního roku.

Případ policie prověřuje pro podezření ze spáchání trestného činu zatajení věci, za který může jít pachatel až na jeden rok do vězení. Na kamerovém záznamu je zachycena neznámá žena, která k bankomatu krátce poté přišla. Tato žena může být pro policisty důležitou svědkyní.

„Pokud by někdo z občanů ženu z přiložené fotografie nebo kamerového záznamu poznal, nebo by disponoval informacemi, které by vedly k jejímu ztotožnění, ať kontaktuje policisty obvodního oddělení Olomouc 1 buď osobně na adrese Sokolská 52, Olomouc, nebo telefonicky na čísle 974 766 651, nebo kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158,“ uzavřela Vybíhalová.

Foto PČR

Štítky peníze, bankomat, krádež, pátrání, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.