pátek 26. dubna 2024 Oto

Opilý agresivní muž sprostě urážel všechny v autobusu, z vozu ho násilím museli vytáhnout až policisté

V sobotu 18. srpna po šesté hodině večerní zavolal řidič dálkového autobusu problémy s agresivním cestujícím. K incidentu došlo na autobusové zastávce v Klenovicích na Hané na Prostějovsku.

„Na místě policisté zjistili, že v autobuse je silně opilý dvaašedesátiletý muž. Ten měl před příjezdem policistů vulgárně napadat a křičet na řidiče i ostatní cestující. Když se tito proti jednání muže ohradili, začal nadávat ještě více. Proto ho řidič slovně vyloučil z přepravy. To však muž odmítl učinit. Stejně reagoval i na výzvy policistů a začal urážet i je. Proto policisté použili donucovací prostředky hmaty, chvaty a pouta a muže z autobusu vytáhli násilím," popsal vyhrocenou situaci policejní mluvčí František Kořínek.

Muž byl zjevně pod vlivem alkoholu, dechovou zkoušku ale odmítl. Protože nepřestával být agresivní, byl po prohlídce lékařem umístěn na záchytku v Olomouci. „Pro své jednání je nyní podezřelý z přestupků proti občanskému soužití a veřejnému pořádku. Za ty mu hrozí pokuta až do výše 10 tisíc korun," dodal Kořínek.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky agresor, autobus, policie, násilí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.