čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Žena odmítla na ulici v Olomouci dát muži cigaretu, ten ji uzemnil pěstí do obličeje

Napadení zažila jedenapadesátiletá žena, která se v pátek 31. sprna pozdě večer nacházela na spojnici ulic Polská a Českobratrská, nedaleko vlakové zastávky Olomouc, Smetanovy Sady. Po odmítnutí muže, který po ní chtěl cigaretu, jí dal do obličeje pěstí.

„Ženu náhle oslovil neznámý muž jdoucí s neznámou ženou. Muž s použitím vulgárního oslovení požadoval cigaretu. Jednapadesátiletá žena odvětila, že nemá a odkázala muže do patřičných mezí. Taková odpověď se muži zjevně nelíbila. Když žena za sebou uslyšela zrychlenou chůzi, otočila se. V tom okamžiku uviděla muže bezprostředně u sebe. Poté ji útočník beze slov ranou pěstí do obličeje srazil k zemi a odešel," řekl policejní mluvčí František Kořínek.

Napadená žena po útoku odešla domů. Až ráno zjistila, že při útoku utrpěla četná zranění a odjela k lékaři. Pak celou věc oznámila policii.Ta zahájila úkony trestního řízení pro podezření z přečinu výtržnictví a přečinu ublížení na zdraví. Za ty pachateli v případě dopadení hrozí trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky pěst, násilí, Polská, Českobratrská, napadení, cigareta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.