čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Policie dopadla třiadvacetiletého dealera pervitinu a marihuany. Na rozsudek čeká ve vazbě

Třiadvacetiletý mladík z Přerova byl koncem srpna zadržen v Čekyni, odkud putoval na policejní služebnu. Dealer se nepoučil z předešlého trestu a na Přerovsku dál distribuoval a prodával marihuanu a pervitin. Je obviněný ze spáchání trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

„Z šetření vyplynulo, že mladý recidivista od května letošního roku, i přesto, že byl ve stejném měsíci rozsudkem Okresního soudu v Přerově uznán vinným z výše uvedeného trestného činu k podmíněnému trestu odnětí svobody, dál pokračoval v nezákonném jednání, a to až do doby svého zadržení,“ popsala policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Za odběrateli drog jezdil mladý dealer autem, přestože měl vysloven zákaz řízení motorových vozidel. Tím se dopustil dalšího trestného činu. „Při domovní prohlídce policisté zajistili 16,44 gramů marihuany, která byla zaslána ke znaleckému zkoumání na specializované pracoviště a pomůcky, které sloužily obviněnému k nezákonné distribuci,“ doplnila Zajícová.

Na rozsudek si mladík počká ve vazební věznici v Olomouci.

Foto PČR

Štítky drogy, dealer, zadržení, Přerovsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.