čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Policie pátrá po muži, který chtěl z hypermarketu ukrást zboží za 7 700 korun. Plán mu přerušil pracovník ostrahy

Za sumu 7 700 korun si nakládal neznámý pachatel zboží do vozíku a bez zaplacení prošel přes pokladny. Na parkovišti před hypermarketem byl ale vyrušen ostrahou, muži se však i přesto podařilo z místa uprchnout.

Muž po projetí vozíkem přes pokladny odešel na parkoviště k vozidlu a zboží začal skládat do kufru. „U auta ho oslovil zaměstnanec ostrahy, na kterého podezřelý zareagoval útěkem z místa. Pracovník odvezl veškeré zboží zpět do prodejny. Neznámý lapka pak využil okolnosti, že u vozidla nikdo není a z místa odjel. Ve věci jsme zahájili úkony trestního řízení pro trestný čin krádež a po pachateli pátráme," řekla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Vzhledem k tomu, že se do dnešního dne nepodařilo pachatele tohoto protiprávního jednání ustanovit a k jeho totožnosti nebyl získán žádný poznatek, obrací se policie s žádostí o pomoc na veřejnost, která by nám mohla pomoci s odhalením totožnosti muže, kterého zachytila bezpečnostní kamera (jedná se o muže s nákupním košíkem) a který by nám mohl pomoci s objasněním případu. Jakýchkoliv informace je možné sdělit osobně na obvodní oddělení Přerov 1, na telefonní číslo 974 778 651, využít bezplatnou linku 158 nebo je možné zaslat email na pr.oo.prerov.podatelna@pcr.cz.

Autoři | Foto PČR

Štítky pátrání, zloděj, hypermarket, Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.