pátek 26. dubna 2024 Oto

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: V sobotu se v Divadle na Šantovce představí Liška a Vilhelmová v Commedia Dell´Arte

PR článek

V Divadle na Šantovce to v sobotu bude bouřit smíchem diváků. V představení COMMEDIA DELL´ARTE ANEB KONEC ŠEJKŮ V ČECHÁCH se totiž divákům představí Pavel Liška či Tatiana Vilhelmová, a o zábavu rozhodně nebude nouze.

Více informacích o lístcích a dalším programu naleznete na oficiálních stránkách Divadla na Šantovce.

Inscenace Commedia dell´arte vznikla někdy v průběhu léta roku 1995, kdy se herci ze dvou spřátelených brněnských divadel (HaDivadla a Divadla Husa na provázku) spojili se svým spolužákem z JAMU – režisérem Zdeňkem Duškem, aby připravili vlastní „zábavné“ představení. S představením herci v letních měsících objížděli české hrady a zámky a přivydělávali si tak na živobytí. Postupem času se ale tato komedie stala tak slavnou, že ji Spolek sešlých začal hrát i v průběhu roku v různých divadlech České republiky. Příběh je poplatný žánru Commedia dell´arte, chamtivý Pantalone Marek Daniel touží po krásné Isabelle Tatiana Vilhelmová, ta miluje romantického Leandra Michal Dalecký, který o ni soupeří ještě s chvástavým Capitánem Pavel Liška.

Soutěžte o lístky na toto představení. Pro dva z vás tu máme po dvou lístcích na sobotní představení. Stačí dobře odpovědět na soutěžní otázku a mít stěstí při losování. Své odpovědi můžete zasílat až do pátku 19. října do 12:00, poté budou vyhlášení vítězové.

Do soutěže se započítávají jen ty odpovědi, které budou odeslány společně s veškerými kontaktními údaji.Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.
Soutěž byla ukončena, vítězkami jsou:
J. Venháčová
E. Andrýsková

Štítky soutěž, Šantovka, divadlo, Divadlo na Šantovce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.