čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zvířátka, kam se podíváš. Soutěžte o lístky na premiérovou chovatelskou výstavu na Floře!

PR článek

Úplnou novinku si pro své návštěvníky a milovníky přírody připravilo Výstaviště Flora Olomouc. Od 2. do 4. září se v pavilonech A a E olomouckého výstaviště uskuteční první ročník Chovatelské výstavy, zaměřené tentokrát na mláďata hospodářských zvířat.

Po tři dny se zde zájemcům představí na 2500 malých králíků, 200 holoubat a 1000 mláďat různých plemen drůbeže.

První ročník Chovatelské výstavy na Floře pořádaný ve spolupráci s Českým svazem chovatelů bude mít tři části: na olomoucké výstaviště se v jeho rámci představí již 46. pokračování Celostátní výstavy mladých králíků a 8. Celostátní výstava mladé drůbeže. Premiéru tak stejně jako celá Chovatelská výstava pořádaná na tomto místě zažije jen její třetí část - 1. Celostátní výstava výletků holubů. „Vystavena budou mláďata narozená v letošním roce s tím, že zájemci si je mohou přímo na místě i koupit. Navíc celou akci zpestří rovněž doprovodný program s ukázkami hospodářských zvířat nebo neobvyklým sportovním kláním Králičí hop na prostranství mezi pavilony A a E,“ uvedla garantka výstavy Hana Zacpálková. K poslechu hraje cimbálová muzika Rozmarýn.

Chovatelská výstava - mláďata se v pavilonech A a E Výstaviště Flora Olomouc uskuteční od 2. do 4. září 2016. V pátek bude otevřeno od 12 do 18 hodin, v sobotu od 8 do 18 a v neděli od 8 do 12 hodin. Jednodenní vstupné činí 70 a vícedenní 150 korun, děti do 15 let mají vstup zdarma.

Více informací se dozvíte na webových stránkách Výstaviště Flora.

Chcete být u toho? Zodpovězte soutěžní otázku a vyhrajte dva lístky na premiérovou Chovatelskou výstavu – mláďata. Celkem odměníme osm z vás. Soutěžit můžete až do pátku 2. září do 9:00, poté budou vyhlášení vítězové.

Soutěž byla ukončena, výherci jsou (dva lístky každý):

P. Huvrová

K. Nováková

I. Müllerová

I. Šindelářová

M. Langmaierová

R. Tesař

J. Michlová

P. Talandová

Výhercům gratulujeme, budou kontaktováni e-mailem a smskou.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.