pátek 19. dubna 2024 Rostislav

SOUTĚŽ: Získejte vstup zdarma na víkendovou akci na hradu Sovinec

Příští víkend proběhne na hradu Sovinec šermířská akce doprovázena pověstmi a pálením čarodějnic. Během soboty a neděle na vás budou čekat hned dvě šermířské uskupení, sokolnický spolek a loutkové divadlo. My pro vás máme 5x dva vstupy zdarma.

Všechny informace o akci zjistíte na stránkách Sovince.

Soutěžní otázka zní: "Která šermířská skupina bude vystupovat během víkendové akce na hradu Sovinec?" Správná odpověď je pouze jedna. Celkem vyhlásíme pět výherců.

Soutěž byla ukončena! Gratulujeme výhercům - Michal Žák, Lenka Dziková, Aneta Jahnová, David Poštulka a Markéta Blažejová. Výherci budou kontaktováni telefonicky.

Autoři | Foto cs.wikipedia.org

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Richard Waltr

Hrad Sovinec nabízí krásné víkendové celodenní akce od dubna do října, každý víkend jiná akce (viz. https://www.hrad-sovinec.cz/akce/). Velice zajímavá historická a šermířská vystoupení, kejklíři, pohádky pro děti. Kompletní seznam akcí pro tento rok na https://www.hrad-sovinec.cz/akce/

pondělí, 25. února 2019, 10:10

Richard Waltr

Hrad Sovinec nabízí krásné víkendové celodenní akce od dubna do října, každý víkend jiná akce (viz. <a href="https://www.hrad-sovinec.cz">www.hrad-sovinec.cz</a>). Velice zajímavá historická a šermířská vystoupení, kejklíři, pohádky pro děti. Kompletní seznam akcí pro tento rok na <a href="https://www.hrad-sovinec.cz/akce">www.hrad-sovinec.cz/akce</a>

pondělí, 25. února 2019, 10:09

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.