pátek 26. dubna 2024 Oto

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Vyvarujte se špatnému odhadu na dárky. Máme tip, jak nic nepokazit

PR článek

O číslo větší svetr, o číslo menší spodní prádlo, špatná vůně parfému nebo hra na Xbox, kterou už vaše ratolest má. I pod stromečkem můžete najít lehké zklamaní. Jak se vyhnout takovému faux pas?

Předně, nekupovat dárky na poslední chvíli. Kdo běhá těsně před Vánoci po přeplněném nákupním centru, je zaprvé sebevrah, zadruhé riskuje to, že nakonec koupí úplnou blbost.

Druhou radou je dobře poslouchat už v průběhu roku, co si vaši nejbližší přejí. Chlapi, pozor – u žen jsou to lehké náznaky, musíte být velmi obezřetní. Pak se totiž může stát, že při absenci zbožňovaného parfému pod stromečkem přijde “Já ti to říkala v červenci, že bych si ho moc přála!”, což v praxi vypadalo tak, že jste šli kolem vitríny s parfémy a vaše žena jen natěšeně vzdechla. Pro ni jasný náznak, pro něj nic podstatného.

Třetí rada – dvakrát měř, jednou řež. Když dopředu obhlédnete terén, ať už v šatníku svého protějšku, nebo správného modelu mobilního telefonu, nemusíte potom řešit, že jste koupili o číslo větší spodní prádlo nebo kryt na telefon, který ale pasuje na úplně jiný mobil.

No, zkrátka, kupovat dárky je věda. V Šantovce na to ale vyzráli. Ostatně, určitě jste už zaznamenali ve městě třeba billboard s dámou, které přidělává muž na pusu dárkový poukaz. A právě dárkovým poukazem to všechno zalepíte – nejen, že se vždycky trefíte do správného dárku (obdarovaný si totiž může vybrat přesně to, co chce), navíc vás to nebude stát moc času a tlačenky v nákupním centru.

V Šantovce můžete pořídit dárkové poukazy v hodnotě 200,- Kč500,- Kč1 000,- Kč a 2 000,- Kč, a zakoupit je můžete jednoduše v informačním stánku v přízemí Galerie Šantovka každý den od deváté ranní do půl sedmé večerní. Poukazy dostanete navíc ve stylové dárkové obálce, takže si nemusíte lámat hlavu s balením dárku.

S darovaným poukazem pak může člověk přijít do Galerie Šantovka a “utratit” ho v jakémkoli obchodu, který je opatřen samolepkou  "tento obchod přijímá dárkové poukázky”. Další informace o poukazech najdete zde.

Připravili jsme si pro vás soutěž. Napište nám nějaký zajímavý příběh s tématem “darování vánočního dárku”. Tři nejlepší obdarujeme poukazy do Šantovky. Nejlepší dostane poukázku v hodnotě 1000 korun, druhý v hodnotě 500 korun a třetí v hodnotě 200 korun. Příběhy můžete zasílat až do 11. prosince 2017 do 12:00. Poté vybereme v redakci nejlepší tři příběhy.

Napište nám svůj příběh!

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.