sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Na veletrhu Moravia Sport Expo vám profesionálové zdarma pomohli vybrat vhodný sport pro vaše dítě

Na Moravia Sport Expo se trenéři z desítek sportovních klubů sešli, aby poradili návštěvníkům při výběru vhodného sportu pro děti a nejlepšího sportovního vybavení.

Trenéři z desítek sportovních klubů se sešli na jednom místě, aby poradili návštěvníkům letošního 8. ročníku veletrhu sportovních potřeb a vybavení Moravia Sport Expo, jaký sport je nejvhodnější pro jejich děti nebo jak vybrat nejlepší sportovní vybavení společně s profesionály. Tento veletrh se uskutečnil na Výstavišti Flora Olomouc v pátek 16. a v sobotu 17. června.

Kromě samotné výstavy nabídla akce také doprovodný program, který zahrnoval taneční workshopy a akrobatická vystoupení. Pro děti byla připravena soutěž o vstupenky do olomoucké zoo, akvaparku, Pevnosti poznání a sbírkových skleníků ve Smetanových sadech. Vstup na veletrh byl zdarma a občerstvení bylo zajištěno.

„Na Moravia Sport Expo, sportovní veletrh plný zážitků, zamíří také účastníci letošního Mattoni 1/2Maratonu Olomouc, aby si zde vyzvedli startovní balíčky. Věříme ale, že Moravia Sport Expo využijí i k poznání nejnovějších trendů a novinek v oblasti sportu. Rodičům s dětmi Moravia Sport Expo pomůže při volbě nejvhodnějšího sportu. Právě u nás si na jednom místě budou moci vyzkoušet a porovnat desítky sportovních odvětví a také se poznat se svými možnými budoucími trenéry,“ uvedla Eva Fuglíčková, ředitelka Výstaviště Flora Olomouc.

Na 8. ročník Moravia Sport Expo se sjeli zástupci více než tří desítek sportovních firem, klubů a oddílů. Mezi účastníky byli například Sigma Olomouc, HC Olomouc, Wrestling Club Olomouc, Atletický klub Olomouc, DHK Zora Olomouc, Judo Warriors Olomouc, Slackline Olomouc, Sportovní klub moderní gymnastiky Olomouc, Svišti v pohybu a TK Olymp.

Aktuální a kompletní seznam vystavovatelů je k dispozici na webových stránkách Výstaviště Flora Olomouc v sekci věnované Moravia Sport Expo 2023.

Veletrh Moravia Sport Expo přinesl širokou škálu zážitků díky bohatému doprovodnému programu, který zahrnoval více než 40 akcí.

Návštěvníci se mohli těšit na akrobacii doprovázenou živým zpěvem, autogramiády hráčů SK Sigma Olomouc a HC Olomouc, představení elitních běžců z Mattoni 1/2Maraton Olomouc, ohromující BMX akrobatickou show na rampě, cenné rady od profesionální běžkyně Evy Vrabcové Nývltové pro přípravu na běžecký závod, mistrovská vystoupení a workshopy s Tanečním klubem Olymp, wrestling s TJ Sokol Olomouc a stanoviště od všestranného pohybového programu Svišti v pohybu.

Připravena byla také soutěž pro děti nazvaná Sportovní cesta. „U jednotlivých klubů budou pro malé návštěvníky Moravia Sport Expo připravena stanoviště s úkoly. Soutěžíme o volné vstupenky do zoo, akvaparku, Pevnosti poznání či sbírkových skleníků ve Smetanových sadech. Malá odměna je však připravena pro každého účastníka,“ uvedl Michal Poláček, tiskový mluvčí Výstaviště Flora Olomouc.

Moravia Sport Expo se konal v pátek 16. června od 9 do 19 hodin a v sobotu 17. června od 9 do 17 hodin v pavilonu A a v jeho okolí na Výstavišti Flora Olomouc. Vstup byl zdarma, občerstvení zajištěno.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto unsplash.com | Zdroj Výstaviště Flora Olomouc, a. s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.