pátek 3. května 2024 Alexej

SPORT V OLOMOUCI: Mora začíná přípravu. Sigmu čeká první domácí zápas

Olomoučtí kohouti začínají v srpnu přípravnými zápasy proti Jihlavě a Třinci. Hokejoví fanoušci si tak po pauze zase mohou naplno užívat svůj oblíbený sport. Návrat hlásí taky fotbal. Postupovou sezonu načala Sigma výtečně. Zda uspěje i v prvním domácím duelu se dozvíme o víkendu.

Úterý 1. srpna

HC Olomouc - Dukla Jihlava = Zimní stadion Olomouc (17:00)

Kohouty čeká první přípravný zápas proti Jihlavě. Diváci se mohou těšit na nové posily Antonína Pechance, Lukáše Galvase, navrátilce Dávida Buce a návrat z marodky hlasí taky Jiří Řípa. Mora hrála s Jihlavou naposledy proti Jihlavě před rokem a kohouti zvítězili 6:0. Zda Olomouc duel vyhraje i letos se dozvíte pokud přijdete do Plecharény v 17:00.

Čtvrtek 3. srpna

HC Olomouc - HC Třinec = Zimní stadion Olomouc (17:00)

Po úterním duelu s Jihlavou přijde na řadu zápas s Třincem. Posledních pět zápasů mezi Olomoucí a Třincem dopadly vítězně pro Třinec. Tento duel bude pikantní zejména pro Lukáše Galvase, který si poprvé zahraje proti svému bývalému týmu.

Sobota 5. srpna

Beachvolejbal = Horní náměstí (9:00 - 17:00)

V rámci Beach sport Olomouc v sobotu proběhne turnaj celků VK UP Olomouc a TJ Sokol Šternberk. Součástí turnaje bude představení sestav obou týmů. V 14:00 proběhne prezentace sestavy VK UP Olomouc a v 15:00 se představí TJ Sokol Šternberk.

 

SK Sigma Olomouc - FC Slovan Liberec = Andrův stadion (17:00)

Po překvapivém vítězství 2:1 nad Mladou Boleslaví Sigmu čeká první domácí zápas v letošní sezoně. Soupeřem Sigmy bude Liberec, který vyhrál svůj první zápas nad Zlínem 1:0. Udrží si Olomouc neporazitelnost? To se dozvíme v sobotu večer.

Autoři | Foto Jakub Wittka, SK Sigma Olomouc, FB 1. fotbalová liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.