pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Zítra proběhne osmý ročník Winter-cupu, zbývá poslední místo

Závěr roku 2018 bude již poosmé patřit fotbalu, konkrétně Silvestrovskému Winter-Cupu, který se stejně jako loni uskuteční v Olomouci, v hale Střední školy Polytechnické na Rooseveltově ulici. Ve dvou dnech, 29. a 30. prosince, mezi sebou změří síly šestnáct týmů.

Oblíbená sportovní událost od loňského roku značně povyrostla, což potvrzuje organizátor turnaje Lukáš Krbeček: „Loni se kapacita turnaje naplnila za 72 hodin, aniž by zpráva proběhla médii. Letos jsme však na velký zájem hráčů připraveni a máme dva hrací dny, tedy i dvojnásobný počet týmů," uvedl.


Na sobotu zbývá jedno místo, takže šanci na registraci do turnaje má poslední tým, a to přes formulář webu, který najdete zde. Letošní ročník Silvestrovského Winter-Cupu se rozrostl a pro hráče i diváky bude připraveno občerstvení včetně teplých nápojů, krátký doprovodný program i hudební kulisa, chybět nebude ani fotograf a kameraman. Vstupné je dobrovolné. „Máme připravených pár novinek, takže věřím, že se hráčům i divákům budou líbit a turnaj si všichni užijeme, jako každý rok,“ uzavřel Lukáš Krbeček.

Tisková zpráva | Foto pixabay.com

Štítky fotbal, Winter-cup, Silvestr, sport, pohár, tým

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.