pátek 26. dubna 2024 Oto

Sigma přivítá slavný Olympique Lyon. Vstupné pomůže malému Patrikovi se spinální svalovou atrofií

20. února sehrají mladíci SK Sigma Olomouc U19 další utkání vyřazovacího kola UEFA Youth League. Na Andrově stadionu v Olomouci se představí slavný Olympique Lyon.

Už v minulých domácích kolech dokázalo olomoucké publikum mladíkům vytvořit úžasnou kulisu, která hnala modrou lavinu dopředu. Podpora bude potřeba i ve středu. Utkání SK Sigma Olomouc U19 proti Olympique Lyon U19 bude mít však navíc charitativní podtext. Veškerý výdělek ze zakoupených vstupenek bude věnován malému Patrikovi, který trpí spinální svalovou atrofií I. typu.

Chlapeček, který letos v létě oslaví tři roky, se s nemocí narodil. Tato vrozená vada způsobuje úbytek svalů a ztěžuje tak schopnost pohybu. I když Patrik sám chodit nedokáže, úsměv mu z tváře nikdy nemizí. Díky snaze rodičů bojovat s nepřízní osudu mu byl zajištěn jediný dostupný lék, kterým se nemoc podařilo částečně zastavit. Běžné náklady a rehabilitace však hradí rodina sama. Na další výdaje jako například vertikalizační stojan nebo vozík, který bude Patriček brzy potřebovat, ale nedosáhne.

SK Sigma Olomouc zve k oslavě svátku fotbalu a zároveň podpoře dobré věci. Stačí přijít na Andrův stadion v Olomouci ve středu 20. února v 16 hodin. Jde i o útok na divácký rekord z podzimní části UYL z utkání IF Elfsborg U19 – Chelsea FC U19, na které přišlo 3612 diváků.

Přehled vstupného

  • Pro utkání SK Sigma Olomouc U19 – Olympique Lyon U19 se na Andrově stadionu otevřou tribuny Západ a Východ. Vstupné bude 50 Kč.
  • Sezónní permanentní vstupenky na toto utkání platit nebudou.
  • Školy a organizované skupiny budou mít vstupné zdarma, SK Sigma Olomouc pak tuto částku uhradí. Více informací u vedoucího Fanshopu SK Sigma pana Miroslava Skácelíka
  • (e-mail: miroslav.skacelik@sigmafotbal.cz, tel: 585 220 879)
  • Předprodej začne v pondělí 28. ledna ve 12 h v síti Tickeportal a ve Fanshopu na Andrově stadionu vždy ve všední den od 10:00 do 17:00.
  • Nemůžeš se zúčastnit utkání přímo na stadionu? Chceš i tak Patrikovi pomoci? Kup si vstupenku na jižní tribunu. Cenu lístku si zvol sám v síti Ticketportal nebo ve Fanshopu.

Foto sigmafotbal.cz | Zdroj sigmafotbal.cz

Štítky fotbal, charita, Sigma Olomouc U19, Olomouc

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.