čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Fotbalová reprezentace přijela do Olomouce vlakem. Večer vyzve na Andrově stadionu Černou Horu

České fotbalisty čeká dnes od 20:45 v Olomouci proti Černé Hoře třetí z osmi zápasů kvalifikace mistrovství Evropy. Reprezentanti si v pátek po výhře 2:1 v Praze nad Bulharskem připsali první body ve skupině a nic než vítězství neberou ani proti dalšímu balkánskému soupeři. Černohorci se na Hané představí bez hlavního trenéra Ljubiši Tumbakoviče, který z politických důvodů odmítl vést tým v pátečním duelu s Kosovem a svazové vedení ho odvolalo.

PSALI JSME: Černá Hora, která bude v pondělí hrát v Olomouci proti České republice, je nově bez trenéra

Český tým výhrou po obratu nad Bulharskem částečně odčinil březnový debakl 0:5 na úvod kvalifikace v Anglii a v pětičlenné skupině A se posunul na postupové druhé místo s bodovým náskokem před třemi pronásledovateli. Na šampionát projdou první dva týmy.

Po páteční remíze 1:1 Černohorci potřebují zabrat, neboť uzavírají tabulku. Už pětkrát za sebou nezvítězili. S Černou Horou dosud česká reprezentace hrála jen v roce 2011 v baráži o Euro a po výhrách 2:0 a 1:0 postoupila.

Fotbalová reprezentace přijela z Prahy do Olomouce vlakem už v sobotu 8. června. Zápas proti Černé Hoře startuje na Andrově stadionu dnes ve 20:45.

Autoři | Foto Facebook Česká fotbalová reprezentace

Štítky Sport, fotbal, Evropa, kvalifikace, ČR, Černá Hora

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.