čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Do Sigmy se vracejí Varadi se Škerlem, klub stojí i o Rozehnala

Do kádru staronového účastníka první fotbalové ligy Sigmy Olomouc se z hostování vracejí zkušení hráči Aleš Škerle a Adam Varadi. Podle sportovního manažera Ladislava Mináře má klub zájem o odchovance a bývalého reprezentanta Davida Rozehnala, kterému skončila smlouva v Lille.

Stoper Škerle odehrál uplynulou sezonu v Bohemians 1905, krajní obránce či záložník Varadi jaro v Českých Budějovicích, s kterými spadl do druhé ligy. Oba se ve středu 17. června budou hlásit kouči Leoši Kalvodovi na startu letní přípravy stejně jako černohorský záložník Denis Cana a bývalý reprezentační zadák Jan Rajnoch, kteří na Hané prodloužili o rok smlouvu.

Sigma touží udržet i pravého beka Ondřeje Kušníra, kterého ho to ale po půlročním angažmá znovu táhne do zahraničí. "Má smlouvu do posledního června, my jsme mu dali během jara nějakou nabídku, ale chce do ciziny. Je možné, že odejde, ale může se stát, že zůstane," řekl Minář na klubovém webu.

Olomouc má před návratem mezi elitu v hledáčku i šedesátinásobného reprezentanta Rozehnala, čtyřiatřicetiletý stoper skončil ve francouzském Lille. "Ale upřednostňuje ještě být rok v zahraničí, má o něj zájem nový klub, tak si myslím, že je ta pravděpodobnost malá. Ale v každém případě se spolu ještě potkáme," řekl Minář.

Zdroj: ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.