středa 24. dubna 2024 Jiří

GLOSA: Vyprodaný olomoucký stadion, jaký svět neviděl!

Byli jste včera na zápase Švédska s Itálií? Pokud jste vůbec sehnali lístky, patřili jste mezi ty šťastnější, protože už nějakou dobu nebyly žádné k sehnání.

Pořadatelé Eura jedenadvacítek se vychloubali, že návštěvnost bude útočit na dosavadní rekord šampionátu. Prý, že Olomouc a Uherské Hradiště překonají, co se týče návštěvnosti, pražskou skupinu. Ale včerejší zápas na Andrově stadionu ukázal, jaká je praxe s distribucí vstupenek.

Stadion má kapacitu 12 566 míst, oficiální návštěva byla pouhých 6 719 diváků, přitom před stadionem stály fronty, které se však dovnitř nedostaly, protože lístky původně určené pro fotbalové činovníky nebyly uvolněny pro dychtivé moravské fanoušky. A tak ta zbylá místa prostě zůstala prázdná. Ještě trapnější situace nastala dvě hodiny před výkopem, kdy se najednou objevilo v prodeji ohromné množství 300 vstupenek. To si někdo z lidí udělal srandu?

Je smutné, že pořadatelé tak velké akce nedokážou odhadnout, kolik sponzorů a fotbalových skautů (kteří na šampionátu sledují své potenciální budoucí posily) nakonec vůbec přijede.

Jaké zážitky máte se sháněním vstupenek na Euro jedenadvacítek vy?

 

Autor: David Superata

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.