čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Přijďte si zahrát nohejbal na amatérský turnaj Olomoucké Drbny!

V neděli 30. srpna od desáté dopolední se budeme těšit na vaši návštěvu ve sportovním areálu Sport Hodolany, kde bude probíhat amatérský nohejbalový turnaj Olomoucké Drbny o zajímavé ceny. A pamatujte - cílem není vyhrát, ale zúčastnit se a dobře se pobavit.

Chcete si i vy zahrát na nohebalovým turnaji? Stačí napsat jméno týmu a čtyři jeho členy na e-mail sefredaktor@olomouckadrbna.cz

Od deseti hodin bude probíhat samotný nohejbalový turnaj, kapacita turnaje je šestnáct týmů, podle počtu příhlášených družstev se následně rozhodne, jaký systém turnaje se bude hrát. Hráči, počítejte s tím, že se bude hrát jak na umělém povrchu, tak na antuce, proto se doporučuje zvolit vhodnou obuv jak na umělý povrch, tak na antuku. Každý zápas se hraje na dva vítězné sety, set se hraje do deseti bodů, pro výhru není nutný rozdíl dvou bodů. Družstva jsou čtyřčlenná, hraje se tři na tři, náhradník může kdykoli v průběhu zápasu střídat.

Pro vypadnuvší týmy ale zábava na turnaji nekončí. Pro hrající týmy je k dispozici celý areál, nezapomeňte si vzít tedy i tenisovou výbavu či věci na beachvolejbal. Až do konce nohejbalového turnaje máte možnost využít tyto sportovní plochy k pobavení.

Občerstvení zajíšťuje personál Sportu Hodolany, k dispozici budou lahůdky na grilu, nealko na spláchnutí žízně či dobře vychlazené pivo v prostoru příjemného posezení přímo u kurtu. Pamatujte, že prvních sto piv jde na účet Olomoucké Drbny!

Do nohejbalové hry zasáhne i družstvo Olomouckých Drben v bikinách, mužská část hráčů a týmů se tedy má na co těšit. Mimo jiné budou Drbny zajišťovat chod fotokoutku, nezapomeňte se nám tam zvěčnit.

Nohejbalový turnaj Olomoucké Drbny se bude konat od desáté dopolední, prezentace týmů v rozmezí 9:00 - 9:30, ve sportovním areálu Sport Hodolany na adrese Šafaříkova 14. Předpokládaný konec turnaje je v 17:00.

Partnery turnaje jsou Pivovar Chomout, Sport HodolanyAgentura Rency a Olma.

Chcete i vy se stát partnerem turnaje? Napište na sefredaktor@olomouckadrbna.cz

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.