pátek 3. května 2024 Alexej

Během víkendu probíhá tradiční fotbalový turnaj Winter- Cup, tentokrát v olomoucké Čajkaréně

Poslední víkend roku 2019 se nese ve znamení fotbalu. V olomoucké Čajkaréně letos poprvé probíhá Tradiční Winter-Cup. Hala hráčům i divákům nabízí komfortnější zázemí. Ve dnech 28. a 29. prosince mezi sebou změří síly šestnáct týmů.

Změna haly však tento rok není jedinou novinkou. Winter-Cup od loňska ušel velký kus cesty, což potvrzuje organizátor turnaje Lukáš Krbeček: „Z lokálního turnaje se stala republiková tour. Máme za sebou úspěšnou zastávku v Pardubicích a nyní nás čeká dvoudenní turnaj v Olomouci. Podle přihlášených týmů mohu prozradit, že se diváci mohou těšit nejen na tradiční účastníky, ale rovněž mládežnické reprezentanty a hráče nejvyšších českých fotbalových soutěží. Na Olomouc se všichni moc těšíme.“

Oblíbená sportovní událost hlásí již několik týdnů plně obsazeno. „Ano, je to pravda, turnaj máme již dlouhou dobu naplněn. Žádosti o účast nám stále chodí, ale bohužel není v našich silách uspokojit všechny zájemce,“ uzavřel Lukáš Krbeček.

Pro hráče i diváky bude připraveno občerstvení včetně teplých nápojů, krátký doprovodný program, hudební kulisa, chybět nebude ani fotograf a kameraman. Vstupné je dobrovolné.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva | Foto Michaela Valsová

Štítky Winter-Cup, Čajkaréna, fortbal, turnaj, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.