sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Fotbal u Šantovky. Autokino bude zdarma přenášet zápasy fotbalové Sigmy

Fanoušci fotbalové Sigmy o zápasy svého oblíbeného týmu nepřijdou. Autokino u Galerie Šantovka bude přenášet zbývající venkovní i domácí zápasy olomouckého týmu. Vstupné do autokina bude zdarma, je ale nutné si předem udělat online rezervaci.

„První promítání zápasu proběhne v úterý 26. května v 18:00, kdy Sigma bude hrát na hřišti Slovácka. Podmínky a možnosti promítání zápasů se můžou měnit v závislosti na rozvolňování vládních opatření. Kapacita parkoviště čítá 70 automobilů, počet osob v autě nebude omezen a před samotným zápasem bude nutná online rezervace,“ uvádí zástupci Sigmy na svém webu.

Pro fanoušky bude připravena také bohatá nabídka občerstvení a nápojů v sigmáckých kelímcích. Občerstvení bude zajišťovat stánek Maso v housce.

Postupné uvolňování bezpečnostních opatření by mělo zajistit, že se fotbal na ligové stadiony vrátí. Zatím ale bez diváků. „Jelikož se fotbal hraje především pro ně, hledali jsme možnost, jak jim alespoň částečně zprostředkovat náš ligový zápas,“ říká marketingový manažer Sigmy David Holly. „Proto jsme se dohodli na spolupráci s Galerií Šantovka, kde autokino již funguje,“ dodává. V den zápasu se parkoviště P5 s velkoplošnou obrazovkou, nacházející se v těsné blízkosti oblíbeného nákupního centra, promění v modré Autokino Sigma. „Doufám, že si cestu do autokina najde co nejvíce fanoušků a jeho kapacitu naplníme při každém zápase,“ přeje si Holly.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Facebook Galerie Šantovka

Štítky fotbal, autokino, šantovka, zdarma, zápas

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.