sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Autokino u Šantovky se promění ve fanzónu Sigmy

Fotbalová Olomouc díky uvolňování vládních opatření proti šíření koronaviru přemění plánované autokino vedle Galerie Šantovka na fanzónu s cílem přilákat co nejvíce fanoušků na sledování zápasů Sigmy. Klub o tom informoval na svém webu.

Od 25. května budou po dalším zmírnění restrikcí povoleny hromadné akce až pro 300 lidí. Pokud bude epidemie dál pod kontrolou, limit se od 8. června zvýší na 500 lidí a od 22. června na 1000. Toho chce Sigma využít.

"Cílem je, aby se na zápasy Sigmy mohlo podívat co nejvíce fanoušků," řekl marketingový manažer Olomouce David Holly klubovému webu.

Poprvé budou moci fanoušci Hanáků sledovat svůj tým na velkoplošné obrazovce v úterý 26. května, kdy Sigma vstoupí do obnovené ligové sezony zápasem na hřišti Slovácka. O čtyři dny později čeká Olomouc domácí duel s Příbramí. Olomouc je navíc ve hře i v domácím poháru, kde 17. června vyzve v boji o postup do finále Liberec.

Vstup do fanzóny bude zdarma, fanoušci si však musí pořídit vstupenku přes Ticketportal. Na jednu osobu připadají maximálně dva lístky. K dispozici jsou zatím vstupenky pouze na duely se Slováckem a Příbramí. Ti, kteří nemají přístup na Ticketportal, si pro vstupenky mohou přijít do fanshopu vedle Androva stadionu, kde jich před každým utkáním bude k dispozici třicet. Součástí fanzóny bude i občerstvení.

Autoři | Foto SK Sigma Olomouc

Štítky Sport, fotbal, koronavirus, první, Olomouc, fanoušci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.