sobota 20. dubna 2024 Marcela

Report: Zápas Sigmy s Duklou skončil bezbrankovou remízou

Po reprezentační pauze odehrála SK Sigma Olomouc ligové utkání. Na Andrův stadion zavítala Dukla Praha a zrodila se remíza 0:0. Hanáci tak čekají na domácí výhru už 4 zápasy.

První nebezpečnou příležitost měli na kopačkách Olomoučtí, kteří byli v první půli mnohem aktivnější. Šimon Falta po přiťuknutí Petra střílel z hranice vápna jen těsně vedle branky. Další možnost si připsala opět Sigma, když pěkně hlavičkoval Petr, ovšem jeho pokus neméně skvěle vytáhl gólman Dukly Rada. Následně prověřil Buchtu v olomoucké bráně střelou po zemi Krmenčík, ale gól nevstřelil. Poté o sobě znovu dali vědět Hanáci, když se po přihrávce Hály dostával do zakončení Vašíček, ale hosté balon včas odklidili na roh. Z něho Sigma dala gól, ale ke smůle domácích situaci předcházel ofsajd. Do konce poločasu dal o sobě ještě zahrozil Falta, ale jeho přízemní pokus vychytal Tomáš Rada. První půle tak skončila bezbrankovou remízou.

Chvíli po změně straně hlavičkoval po Houskově přímém kopu Radakovič, ale jeho pokus byl málo razantní a navíc mířil doprostřed brány. V 59. minutě poslal do vápna výborný balón Falta, ale Moulis ani Vašíček před bránou míč zasáhnout nedokázali. Zanedlouho po svém příchodu na hřiště se ukázal Halenár, který natáhl ke střele přibližně z 25 metrů, ale Radovu bránu přestřelil. Hanáci Duklu zamkli na její polovině, nicméně se jednalo o tupý tlak a naopak hosté z ničeho nic ohrozili Buchtovu branku, když Čajič mířil hlavou těsně vedle. V závěru zápasu ještě minul ve vápně míč v dobré pozici střídající Malec, a jelikož se skóre ani po této příležitosti neměnilo, tak se zrodila remíza 0:0.

Autoři | Foto ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.