sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Martin Košťál si už za Olomouc nezahraje

Sigma Olomouc se dohodla na předčasném ukončení smlouvy s Martinem Košťálem. 179 centimetrů vysoký záložník přišel před touto sezónou na Andrův Stadion ze slovenské Seredě, hrající tamní nejvyšší soutěž.

Premiéru v modrém dresu zažil 2. července 2022 v domácím přáteláku proti Žilině. Po přípravném utkání proti Galatasaray Istanbul ale na dlouho dobu vypadnul ze hry kvůli zranění. Vrátil se až na začátku září proti Pardubicím, zatím pouze na lavičku. Celý druhý poločas odehrál v poháru proti Uničovu, v dalších zápasech ale naskočil pouze symbolicky (čtyři minuty v Českých Budějovicích a 13 minut v Teplicích). V zápasové nominaci byl naposledy na začátku listopadu, poté ho vyřadilo další zranění.

Když poté rodák z Nových Zámků neodcestoval s týmem na soustředění do Turecka, dohodl se s vedením jeho olomoucké angažmá ukončit. „Přejeme mu do další kariéry hodně štěstí“ řekl sportovní manažer Sigmy Ladislav Minář.

Nové angažmá nehledal hráč s jedním startem za slovenskou juniorskou reprezentaci dlouho, nastupovat bude ve druhé polské lize v týmu Sandecja Nowy Sacz, který hraje ve městě Nový Sadec nacházející se v Malopolském vojvodství přesně 370 km východně od Olomouce.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto SK Sigma Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.