čtvrtek 18. dubna 2024 Valérie

Silvestrovský turnaj na Roosevetlce ovládl tým Hunters

V sobotu 30. prosince se uskutečnil v pořadí již 7. ročník Silvestrovského fotbalového turnaje. V hale SŠP Rooseveltova v Olomouci se v rozšířené konkurenci představilo 6 týmů. Pro diváky bylo připraveno občerstvení, hudební kulisa i tombola.

Základní skupinu zvládl nejlépe se 13 body tým Raptors. Ty do semifinále doprovodil tým Hunters, který získal 12 bodů za 4 výhry a jednu prohru. Na zbylé 4 celky čekalo čtvrtfinále, ve kterém se urodilo překvapení, když 3. tým základní části, Mladé pušky, vypadl po bezbrankové remíze s posledním týmem na penalty. První dva týmy do semifinále tak doplnili Tichý koutek a Kameník. Dvě nejlepší mužstva ze základní části zvládla také svá semifinále a hladce postoupila do finále. V souboji o 3. místo pak zvítežil Tichý koutek nad Kameníkem a po loňském 2. místě si připsal znovu pódiové umístění. Samotné finále bylo zrcadlem prvního utkání těchto soupeřů ze skupiny (0:2 zvítezil tým Raptors). Hunters aktivně dobývali branku Raptors, kteří však pozorně bránili a spoléhali především na rychlé brejky. Ve finále jako první skórovali v červeném hrající Hunters a o minutu později přidali druhý gól na 2:0. Raptors v závěru zápasu stihli už jen korigovat na 1:2. Hunters jim tak oplatili porážku ze skupiny a zaslouženě po závěrečném hvizdu zvedli pohár pro vítěze.

„Tento rok byla konkurence opět o stupeň vyšší, navíc se mi líbil systém zápasů, protože teoreticky i poslední tým základní skupiny měl možnost turnaj vyhrát. Motivace proto nikomu nechyběla a jsem rád, že jsme turnaj zvládli vyhrát. Po loňském 3. místě máme z prvenství všichni velikou radost," řekl Milan Ďurina z týmu Hunters.

Radost mohl mít také organizátor celé akce Lukáš Krbeček.

„Chtěl bych poděkovat všem zúčastněným týmům za předvedené výkony, protože byly k vidění krásné akce i branky. Dále patří poděkování také fanouškům, kteří dorazili, všem lidem, kteří se na přípravě turnaje podíleli a v neposlení řadě také našim partnerům. Všichni jsme rádi, že se turnaj obešel bez zranění a jako každý rok jsme si všichni zpestřili konec roku sportem," uzavřel Lukáš Krbeček.

Tisková zpráva | Foto archiv organizátorů turnaje

Štítky Olomouc, fotbal, futsal, sport

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.