čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Fotbalisté Sigmy po vítězství se Znojmem: žádná radost

Žádné velké oslavy nepanovaly po posledním utkání fotbalistů Sigmy na domácím trávníku. Na Andrově stadionu v předposledním kole nejvyšší soutěže porazili Znojmo brankami Depetrise a Chorého, přesto po překvapivém vítězství hráčů Bohemians v Jablonci zůstali na sestupové příčce. „Byla euforie, ale pak se člověk dozví, že Jablonec prohrál s Bohemkou v devadesáté třetí minutě. Jakoby nás někdo v lize nechtěl,“ láteřil obránce Adam Varadi.

V samotném zápase Sigma hrála po vyloučení Zeby celý druhý poločas přesilovku, přes řadu šancí se ale prosadila až v závěru.
„Věděli jsme, že k zachování naděje na záchranu potřebujeme vyhrát. Pomohlo nám vyloučení. Šance jsme měli a proto si myslím, že je vítězství zasloužené. I když to byl boj,“ uvedl trenér Olomouce Ladislav Minář. Také on byl zklamaný, že výsledek neposunul tým na nesestupovou pozici. „Je to nepříjemné, protože nemáme záchranu ve vlastních rukou. V Liberci to bude těžké, protože naše mužstvo venku neboduje,“ uvědomuje si Minář.


Zklamání s aktuální situace neskrýval ani kapitán Aleš Škerle. Současně uznal, že se do kritické situace tým dostal již dříve. „Měli jsme body udělat v minulých kolech a nedohánět ztrátu v posledních dvou zápasech. Teď se musíme v Liberci porvat o co nejlepší výsledek a ještě čekat na to, jak dopadnou ostatní zápasy,“  hodnotí situaci Škerle.

 

–kp-

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.