pátek 29. března 2024 Taťána

Sigma B má šance na postup do druhé ligy, áčku do ní hrozí pád

V zajímavé situaci je fotbalová Sigma. Ligovému týmu hrozí reálně sestup do druhé ligy, o postup do stejné soutěže ale bojuje béčko. Ve 26. kole si naprosto jednoznačně poradilo s rezervou Slovácka 5:0 a poskočila na druhé místo. Na vedoucí Opavu ztrácí pouze tři body. „Pokusíme se Opavu nahánět až do konce,“ prohlásil po posledním vítězství trenér olomouckého béčka Josef Mucha.

Olomouc se poprvé prosadila ve 24. minutě po střele Svozila. Další góly padaly až v poslední půlhodině. Dvakrát se trefil Chorý, po jedné brance přidali Ševčík a Plšek. „Druhý gól nás uklidnil. Celkově jsme ale podali dobrý výkon. Byl to hezký zápas. I díky Slovácku, které přijelo hrát fotbal a ne pouze bránit,“ uvedl Mucha, který kromě ofenzivních hráčů pochválil také brankáře Blahu. Ten za stavu 1:0 zlikvidoval tečovanou ránu Ondřejky.

„Byl to jistý gól. Tenhle moment nám hodně pomohl,“ dodal Mucha.  Rezervu Olomouce do konce sezony čeká zápas na půdě Zábřeha, utkání s Prostějovem, v Hulíně a s Hlučínem. Opava jede do Hulína, přivítá Hlučín, Orlovou a končí v Mikulovicích. „Budeme se snažit, aby soutěž byla zajímavá až do konce,“ přeje si trenér Mucha.

 

– kp-

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.