sobota 20. dubna 2024 Marcela

Sigma dnes hostí Baník, jde o všechno

Nově zvolený sportovní manažer Sigmy Olomouc Ladislav Minář dnes bude mít premiéru. Jako hlavní kouč domácí Sigmy má za úkol svůj tým dovést k vítězství nad Baníkem, jelikož oběma týmům reálně hrozí sestup.

Sigmu po porážce na Slovácku dělí od pásma sestupu jen skóre. Naopak Ostravané se dvěma výhrami za sebou odlepili z posledního místa a stále mají šance na udržení. Oba týmy mají shodně po 25 bodech, výhra pro ně může představovat velký krok k záchraně.

Dnešní zápas bude hrán za zpřisněných bezpečnostních podmínek v komorní atmosféře -  na utkání se prodávaly vstupenky pouze na jméno, v předprodeji bylo možné zakoupit pouze čtyři lístky na osobu. V den utkání se prodávat nebudou. Fanoušci obou táborů chtějí  zápas bojkovat. Sigma ale stále věří, že podporu ochozů mít bude. "Vím, že teď jsou nějaké emoce kolem fanoušků. Ale přesto stále věřím, že nás naši příznivci přijdou podpořit," řekl Minář.

Baník se na olomouckém Andrově stadionu musí obejít bez svého nejlepšího střelce Davora Kukece, který má trest za čtyři žluté karty. Olomouc zase na Slovácku přišla o zraněného stopera Aleše Škerleho. Utkání začíná v 18:00 hod.

Autor: L.Behingerová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.