pátek 26. dubna 2024 Oto

VIDEO: Při zápasu ve Zlíně Petra Koloucha ošklivě sestřelil Zdeněk Okál a zlomil mu nos

Páteční extraligový zápas ve Zlíně si kohout Petr Kolouch příliš neužil, v polovině první třetiny ho ošklivě skolil zlínský hráč Zdeněk Okál a zlomil mu nos. Za to si zlínský útočník nezahraje v dalších třech zápasech.

Na nešetrný zákrok Okála se můžete podívat zde. Disciplinární komise dospěla k závěru, že „zákrok byl veden zcela mimo zorný úhel protihráče, který se mu nemohl bránit."

„Hráč vedl zákrok bez jakékoli snahy hrát puk, s jediným cílem protihráče zasáhnout, a to vzhledem k úhlu nájezdu a rychlosti zvlášť nebezpečným a bezohledným způsobem. Protihráč utrpěl v důsledku střetu podle zápisu o utkání zlomeninu nosu," uvedl podle serveru hokej.cz Viktor Ujčík. Předseda disciplinární komise potřestal Okála nepodmíněným trestem zákazem činnosti ve třech soutěžních utkáních.

Zákrok okomentoval i trenér zlínských beranů Martin Hamrlík: „Byl to zbytečný faul, nic neřešící hit. Za své jednání je zodpovědný, hráči přece k sobě musejí mít respekt. Tohle určitě nechceme, aby se v našem týmu děly takové zákroky,“ řekl na tiskové konferenci.

Autoři

Štítky video, Okál, Kolouch, hit

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.