čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Kádr olomouckých hokejistů posílí Kafka a Török

Po odchodu Majeského, Patery nebo třeba Rachůnka, a příchodu Zemana a Valenty, hlásí vedení klubu další posily pro nadcházející sezónu extraligy. Manšaft posílí útočná síla - Kafka a Török.

Útočníci Petr Kafka a Tomáš Török se stali novými posilami hokejistů Olomouce. Pětadvacetiletý sparťanský odchovanec Kafka působil v uplynulých dvou sezonách v Banské Bystrici, o šest let mladší Slovák Török nastupoval v juniorském týmu Slavie a minulý ročník dohrál v dresu Martinu.

Kafka si v této sezoně připsal v základní části slovenské extraligy v 54 zápasech 54 bodů za 29 branek a 25 asistencí a obsadil čtvrté místo v produktivitě celé soutěže. V play off se v dresu poraženého finalisty zařadil na páté místo s 13 body za sedm tref a šest přihrávek z 18 duelů. V české nejvyšší soutěži má Kafka na kontě za Spartu a Kladno 155 zápasů a 21 bodů za 11 přesných zásahů a 10 asistencí. 

Török za Martin sehrál včetně play off 14 utkání a připsal si osm bodů za dva góly a šest přihrávek. V mládežnických týmech Slavie působil už v ročníku 2010/11 a pak od sezony 2013/14.

Zdroj: ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.