čtvrtek 2. května 2024 Zikmund

Zápas s Olomoucí je pro nás důležitý, říká Jágr před nedělním zápasem. Kladno však trápí marodka

Především díky Jaromíru Jágrovi zavítalo do pražské O2 areny na dohrávku 10. kola mezi hokejisty Sparty a Kladna 17.220 diváků, což je extraligový rekord na zápas v hale. Středočeši podlehli vedoucí Spartě 2:6 a po třech utkáních nebodovali. Podle Jágra jsou ale pro mužstvo důležitější následující zápasy se Zlínem a Olomoucí.

„Jde jenom o to, abychom si přenesli lepší formu do dalších zápasů, které jsou pro nás klíčové, protože hrajeme proti týmům, které jsou vedle nás, jako je Zlín a Olomouc. Samozřejmě jsme chtěli dneska vyhrát, ale moc dobře víme, že zápasy v pátek a v neděli pro nás budou daleko důležitější," řekl novinářům po zápasu se Spartou Jágr, který si v duelu připsal asistenci.

Kladno je dvanácté s odstupem tří bodů na poslední Pardubice. Stejný počet bodů jako Středočeši má i Zlín, Olomouc je na tom o bod lépe.

Vyprodané O2 areny si Jágr vážil. „Fanouškům za to vděčím. Vím, že poslední zápas, který jsem tady hrál, byl na mistrovství světa v Praze. Bohužel nejsem Jágr jako před 20 lety, to bychom se bavili o něčem úplně jiném. Sám sobě pořád věřím, ale musím si počkat na svoji šanci," prohlásil sedmačtyřicetiletý hrající majitel Kladna.

Kladno trápí marodka. „Nemáme tak široký kádr, takže když se něco takového stane, musíme to tam slepit. Hráči, kteří hrají křídla, musejí jít hrát centy. Ale v pohodě, příště to bude o něčem jiném. Chtěli jsme ukázat, jak to příště bude vypadat na Kladně proti Spartě za 14 dní, aby věděli, co je čeká," připomněl Jágr další vzájemný souboj, který je na programu v pátek 29. listopadu.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Igor Stančík (HC Rytíři Kladno)

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.