čtvrtek 2. května 2024 Zikmund

FOTOGALERIE: Olomouc díky dvěma gólům Koloucha porazila Litvínov

Hokejisté Olomouce porazili ve 25. kole Tipsport extraligy na domácím ledě Litvínov 3:1. Dvěma brankami se na tom podílel Petr Kolouch. Podívejte se na přiloženou fotogalerii.

V první třetině byli mnohem aktivnější Olomoučtí, především pak Klímek, který nejprve dvakrát ztroskotal na litvínovském brankáři Janusovi, aby ho v 11. minutě překonal šikovnou tečí.  Ještě před přestávkou Kolouch zazvonil na tyč litvínovské branky, ale další gól už nepřišel.

Do kabin se tak šlo za stavu 1:0, ale hned na začátku druhé třetiny přestála Olomouc obrovský tlak. Jarůšek nejprve v přečíslení dva na jednoho nastřelil tyč, krátce poté Mahbod přes clonu pálil jen do Lukáše, který jeho střelu vůbec neviděl. Šance byly posléze k vidění na obou stranách, ale až krátce před druhou sirénou se prosadil v přesilovce Kolouch.

Litvínovské naděje na bodový zisk likvidoval i ve třetí třetině bezchybný Lukáš, ale v 58. minutě za svá záda přeci jen pustil střelu Mahboda. Naděje hostí ale neměly dlouhého trvání, už o minutu později pečetil do prázdné branky výsledek znovu Kolouch.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Michaela Valšová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.