čtvrtek 18. dubna 2024 Valérie

Video: Atmosféra v plecharéně roztavila třineckou ocel

Byli jste včera hledišti Zimního stadionu nebo jste neměli to štěstí? V každém případě si s námi pojďte připomenout vítězství Kohoutů nad třineckými Oceláři.

Měla to být jednostranná záležitost, vždyť soupiska hostů z Třince nese jména bývalých i současných reprezentantů Klesly, Irgla, Klepiše, Hrni či gólmana Hrubce. A prvních deset minut zápasu odpovídalo výši rozpočtu obou klubů. Hanáci se téměř nedostali z obranné třetiny. Oceláři měli blízko hned několika gólům, jenže Branislav Konrád v brance domácích nepustil žádnou ze střel či dorážek za svá záda.

Braňo před dvěma lety zažil svou extraligovou premiéru právě v třineckém týmu, ale tehdy nastoupil v celé sezóně pouze do tří zápasů. V jedenácté minutě po gólu Marka Laše se obraz zápasu změnil, Hanáci si začali věřit a třinečtí ztratili svou jistotu. Do šaten šli oba soupeři za stavu 2:0 pro Kohouty a ve zbytku utkání jsme proto čekali drtivý nápor Ocelářů. Jenže ten nepřišel.

Hráči Mory perfektním výkonem nedali hvězdami nabitému třineckému týmu šanci a frustraci hostí potvrdily i neproměněné přesilovky včetně neúspěšného trestného střílení na Konráda. Proto byl debakl 6:0 naprosto zasloužený.

Už v neděli přijede další atraktivní soupeř, a to pražská Spatra, která se musí obejít bez svého „zlobivého dítěte“ Martina Réwaye, který byl po neshodě s klubem odvelen do prvoligových Benátek nad Jizerou. Kohouti se se Spartou poperou o druhé místo v tabulce a plecharéna bude opět bouřit nejméně stejně jako v zápase s Třincem.

Podívejte se jak se fandí u nás na Hané:

Autoři | Foto David Superata

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.