pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Mora předvedla skvělý obrat, ve Zlíně vyhrála 4:3

V dohrávce 7. kola se hokejisté Olomouce představili na půdě Zlína. Zápas musel být odložen, kvůli tomu, že na zlínském stadionu nefungovalo chlazení ledové plochy. Ačkoliv Mora prohrávala v zápase už o tři góly, ta po neuvěřitelným obratu získala všechny tři body.

Úvod první třetiny byl ze strany Zlína skvostný, neboť po trefách Kotvana, Okála a Říčky vedli domácí 3:0 a vypadalo to pohodovou cestu za prvním vítězství Zlína před domácím publikem v letošní sezoně. Naději na zvrat dal olomouckým v 16. minutě Jiří Řípa a následně Dávid Buc, který skóroval jen o 52 sekund později. Naděje se stala skutečností asi v nejméně očekávaný okamžik, protože při přesilovce domácích 5:3 vyrazili do protiútoku Knotek s kapitánem Vyrůbalíkem a druhý jmenovaný ještě po stvrzení videorozhodčího srovnal zápas na 3:3. Senzaci dokonal ve 35. minutě Zeman, který překonal Kašíka ve zlínské bráně a poslal tři body na Hanou.

Mora tak navázala na výborné výkony z předchozích zápasů s Třincem a se Spartou a nahradila Plzeň na třetí pozici v tabulce Tipsport extraligy. Další zápas čeká v pátek Olomouc v Hradci Králové a následně Hanáci přivítají Mladou Boleslav.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.