pondělí 29. dubna 2024 Robert

Extraligová Olomouc oznámila ceny permanentek. Předprodej ale bude jen na místa k sezení

Olomoucký hokejový klub na svém webu uvedl, že 14. července začne předprodej permanentek na další extraligovou sezonu, ale týká se to majitelů permic z minulého ročníku. Ostatní zájemci o místa budou mít takovou možnost 5. srpna. Předprodej bude zatím jen pro místa na sezení.

„Vzhledem ke koronavirové krizi a vládním opatřením bude letos předprodej permanentek zahájen v netradičním období a v rámci dostupných možností,“ stojí na oficiálním klubovém webu.

Ceny se oproti minulému roku nemění. „Do rohových sektorů na sezení si budete moct pořídit permanentku za 3200 korun, do středních sektorů na delších stranách hřiště od 3 600 do 4 000 korun,“ uvedl klub.

Jednotlivé vstupenky budou stát v rozmezí od 140 do 180 korun. Olomoucký klub ale upozorňuje, že pokud budete chodit na všechny zápasy s permanentkou, můžete ušetřit až 680 korun.

Jak už bylo zmíněno, majitelé permanentek z minulé sezony si budou moct zajistit svou sedačku už od 14. do 30. července, a to od 16 do 18 hodin na pokladně zimního stadionu. Pro ostatní bude spuštěn předprodej 5. srpna a potrvá do 7. srpna. Až 10. srpna od 9 hodin se spustí online prodej na internetových stránkách hc-olomouc.cz.

Více informací ZDE.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Alena Zapletalová a hc-olomouc.cz

Štítky HC-Olomouc, hokej, přeprodej, permanentky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.