čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Hokejisté zažili nepovedený zápas, Mora prohrála s Vítkovicemi 4:0

Opět ve venkovním prostředí se po domácí výhře nad Libercem představili hokejisté HC Olomouc. Zavítali do ostravských Vítkovic, kde chtěli přidat třetí vítězství po dvou předchozích v řadě. To se však nepovedlo, neboť zápas pro ně skončil nehezkým výsledkem. Vítkovice vyhráli 4:0.

Do utkání lépe vstoupily Vítkovice, protože už po necelých pěti minutách našel Jiří Burger z prostoru za bránou perfektní přihrávkou osamoceného Balána, který překonal Konráda. První třetina už žádné větší jiné příležitosti ke skórování, ať už na jedné nebo druhé straně, nenabídla.

Ve 30. minutě zvýšili Vítkovičtí vedení na 2:0. Lukáš Kucsera si našel volný prostor a z otočky povedeně vystřelil ho nad vyrážečku olomouckého brankáře. Následně se mohl do velké příležitosti dostat Tomáš Mikúš, ale obránce Vítkovic Kovář ho vytlačil z pozice ke vstřelení gól. Olomoučtí hráči se pak dostali k sérii střel, ovšem Řípa, Houdek, Laš ani Buc na Dolejše nevyzráli a po druhé části tak byl stav 2:0 pro domácí.

Jestli Mora ve třetí třetině doufala v zvrat, tak ten se nekonal. Naopak třetí gól přidal střelou do šibenice Vojtěch Tomi, který za Vítkovice v 51. minutě upravoval stav i na 4:0. Po dvou výhrách v řadě tak Olomouc nedokázala navázat třetím vítězstvím a na Hanou se vrací s prázdnou.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.