pondělí 29. dubna 2024 Robert

FOTO: Hanáci ukázali nové dresy! Za mé zdejší působení jsou nejhezčí, hlásí Ondrušek

Kohouti v pátek na Horním náměstí představili nové dresy pro nadcházející sezonu. Po šesti letech nebude na přední straně dresu logo go4games, ale výrazné logo klubu!

„Náš hlavní cíl byl, aby naše logo hrálo hlavní úlohu. Pak jsme tam chtěli dostat lehce černou barvu, aby to ladilo i k černým helmám,“ říká marketingový manažer Simon Vejtasa.

A tohle si pochvaluje také čtyřiatřicetiletý Jiří Ondrušek. „Za dobu, co jsem v Olomouci, to je nejhezčí dres! Líbí se mi, že jde vidět krásně naše logo, což je hlavní symbol dresu. A černé pruhy? Je to velmi dobré oživení,“ říká zkušený obránce.

Na Horním náměstí, kde probíhala i autogramiáda nebo akce od Radegastu na 200 piv zdarma, se navíc sešlo mnoho příznivců hanáckého hokeje. „Jsem rád, že přišlo tolik lidí. Náměstí se hodně zaplnilo a je potěšující, že si fanoušci našli čas a snad si odpoledne užili. To mě těší nejvíc,“ dodává marketingový manažer klubu.

A s jakou variantou budou Kohouti hrát doma? Bílou, nebo červenou? „Měla by to být bílá. V extralize je dané, že třeba všichni mají světlou variantu domácího dresu,“ vysvětluje Simon Vejtasa.

Klub se navíc prezentuje novým sloganem – Všeci spolu. „Je to krásné. Olomoucký tým je známý tím, že to je jedna rodina. Takže to krásně vystihuje,“ myslí si hokejista Ondrušek.

Kohouty čeká první mistrovský duel 18. září, a to na ledě Zlína. Ještě předtím ale odehrají dva přípravné zápasy s Vítkovicemi. První je na programu v Olomouci ve středu 3. září a odveta bude v Ostravě o týden později.

Líbí se vám nové dresy Hanáků?

Celkem hlasovalo22 čtenářů

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Alena Zapletalová

Štítky hokej, křest, dresy, nové, autogramiáda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.