čtvrtek 2. května 2024 Zikmund

Posílí Hájek z NHL Olomouc? Bek uvedl, že ano. Dohoda s klubem ale zatím není

Olomouc má posílit hráč New York Rangers Libor Hájek. Dvaadvacetiletý bek měl původně posílit Kometu, ovšem podle vlastních slov samotného hráče má zamířit na Hanou. Ale ve čtvrtek dopoledne ještě údajně není žádná dohoda mezi klubem a samotným hráčem.

„Od začátku jsme řešili jen Kometu a Olomouc. Musím říct, že Olomouc mi byla od začátku nejvíc sympatická. Malý, skromný klub. Působí v něm i kouč Karel Beran, pod kterým jsem odmalička hrával, to mě taky přimělo, abych šel za ním,“ sdělil Libor Hájek v rozhovoru pro iSport.cz.

„Bydlím v Ostravě, kde máme s přítelkyní byt. Do Olomouce to mám o hodně blíž. Mám tady taky svého kondičního trenéra, se kterým pracuju na rekonvalescenci kolena a ramena, které jsem měl zraněné,“ uvedl Hájek, který v NHL odehrál 33 utkání a připsal si také jednu trefu a pět asistencí.

Ale zatím není definitivně jasno. Podle našich informací ještě ve čtvrtek okolo 10 hodiny dopoledne nedošlo k dohodě mezi klubem HC Olomouc a hráčem. Posílí skutečně Hanáky?

Přitom nedávno se psalo, že má jít do brněnské Komety. „Je to pro nás všechny velké překvapení. Vůbec jsme takový zvrat nečekali,“ přiznal ve středu večer Libor Zábranský pro klubový web Komety.

„Jsem sice odchovanec Komety, ale poslední roky trávím jen v Ostravě. V Brně bych musel shánět byt nebo bydlet u rodičů, což se mi na těch pár týdnů, co tady budu, nechtělo,“ prozradil nadějný český obránce Hájek pro iSport.cz.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto nhl.com

Štítky NHL, HC Olomouc, posila, Hájek, Rangers

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.